companions

< Terug naar overzicht

Samenwerking

Ondernemers waar we graag mee samenwerken omdat het kanjers zijn op hun vakgebied en omdat ze leuk en inspirerend zijn om mee te werken:
dr. Marco Bevolo
opereert internationaal met zijn advies- en onderzoeksbureau Marco Bevolo Consultancy. Hij heeft een indrukwekkende staat van dienst als manager, publicist, futuroloog en socioloog. 

De samenwerking met Sonax spitst zich toe op het ontwikkelen en faciliteren van corporate events om bedrijven te helpen met innovatievraagstukken. 

Marco is lid van het Creative Board van De Ambassade voor Creatieve Zaken.  


René van Hulst
is opgeleid als strateeg. Hij houd ervan wanneer de combinatie van creativiteit, strategie en ondernemerschap een nieuwe horizon laat zien voor alle betrokkenen. René van Hulst wil van onze wereld een betere plek maken ... en dat doet hij ook!

Samen met Sonax geeft René profiel aan het thema placemaking door het in te spelen op betekenis, ruimte en impact.


drs. Ulco Mes
is opgeleid als kunsthistoricus en jurist. Ulco kan bogen op brede ervaring in de kunstensector. Daarnaast is hij beleidsmatig en strategisch gepokt en gemazeld in het sociale en culturele domein. Op al die expertise is Ulco Mes Organisatie-adviesbureau gebouwd.

De samenwerking tussen Sonax en Ulco heeft een even lange als inspirerende historie, met een accent op creatieve industrie.

Ulco is tevens lid van het Creative Board van De Ambassade voor Creatieve Zaken.dr. Aldo de Moor
is gepassioneerd over community informatica. Aldo opereert met zijn bedrijf CommunitySense internationaal op het snijvlak van wetenschap en samenleving. Hij brengt gelaagde relaties tussen communities op meesterlijke wijze in kaart waardoor ze naar nieuwe praktijken zijn te brengen.


Met Sonax werkt CommunitySense aan 'Sense of Place' waarbij de vitaliteit van plaatsen vanuit interacties tussen een breed palet van relevante actoren wordt beschreven.Ellen de Vries
geeft gezicht aan Het Luxlab dat lichtontwerpen maakt voor interieur en exterieur. Het gaat Ellen om het verbeteren van leefkwaliteit. Het Luxlab gooide hoge ogen met verlichtingsprojecten in de openbare ruimte van onder meer Breda, Eindhoven en Rotterdam.


De samenwerking met Sonax richt zich op de vitaliteit van stedelijke leefmillieus: social and smart met ademend licht. Technology ten dienste van een empathische leefomgeving!